Тематско планирање

naslovna3
 У току прошле недеље, четвртаци су били на једном дивном путовању. Заједнички смо посетили неке земље, уживали откривајући њихове чари, уважавајући наше различитости, негујући добру комуникацију и толеранцију, радећи заједно пројекте уз музику наших земаља ,,домаћина". Тако смо реализовали тематску недељу , на тему  ,,Упознајмо свет кроз игре, културу, књижевност, историју, гастрономију и др."   [...]
naslovna
Ученици другог разреда су са својим учитељицама у оквиру тематске недеље "Друг-другу" на креативан и занимљив начин писали поруке другарима. Праве вредности другарства,сарадње,толеранције, уважавања различитости и поштовања сваког појединца истакли смо кроз све предмете. Ово је био леп начин да ученици изразе важност правог пријатељства у животу сваког појединца.
naslovna

Ученици 7. разреда су се на часовима Информатике и рачунарства у оквиру тематског планирања – Чоколада,  бавили дизајном омота за чоколаду у програму за обраду слика ГИМП.

mehanizam

У својим радовима у заједничкој презентацији на онлајн часовима технике и технологије,

naslovna-dugme
На часу пројектне наставе смо учили  да користимо иглу и конац и научили како да ушијемо дугме.Ученици одељења 2/2.  
time

У епохи ручних сатова и паметних телефона часовници на јавним местима нису више толико важни за временску оријентацију. Међутим, многи од њих су градски симболи непролазне лепоте.