Обавештење за ученике првог разреда и њихове родитеље

Поштовани ученици и родитељи,

Добро дошли у ОШ ,,Јован Миодраговић“!

Обавештавамо вас да ће спискови са расподелом првака по одељењима бити  истакнути на огласној табли у холу школе, у петак, 28.08.2020. године у периоду од 14 до 19 часова.

Нажалост, школа није у могућности да организује традиционалну приредбу поводом пријема првака, али ће организовати упознавање вас ученика и родитеља са учитељицама.

Састанак ће бити организован у понедељак, 31.08.2020. године у школском дворишту са почетком у 17 часова. На четири удаљенe стране двориште биће организовани пунктови по одељењима. Индекси одељења биће видно истакнути.

Молимо вас да поштујете упутства да се не би стварала гужва у дворишту. Ради поштовања мера безбедности на састанак треба да дође само један родитељ ученика. У школу улазите кроз велику дворишну капију и упућујете се према пункту где се налази ваше одељење. Одељења ће бити распоређена према казаљци на сату. Приликом доласка на пункт, где се налази ваше одељење и учитељица, молимо вас, да станете у полукруг и да направите довољан размак између вас. Обавезно је ношење маски и за родитеље и за ученике!

Учитељице ће прозвати ученике и тада ћете добити најважније информације о наредним данима. Детаљније информације ћете добити на првом родитељском састанку.

Молимо Вас да се по завршетку састанка не задржавате у школском дворишту!

У случају лоших временских услова састанак ће се одржати у просторијама школе, о чему ћете бити обавештени приликом доласка у школу.

Желимо нашим првацима и њиховим родитељима срећан почетак нове школске године и да заједно превазићемо постојеће тешкоће. Са радошћу вас очекујемо у школском дворишту!

Управа школе и учитељице првог разреда