Обавештење за родитеље ученика петог разреда

Поштовани  родитељи ученика петог разреда,

Обавештавамо вас да ће у понедељак, 31.08.2020. године, бити организовани родитељски састанаци и упознавање са одељењским старешинама петог разреда.

Састанаци ће  бити организовани по следећем распореду:

  • Одељење 5/1 (одељењски старешина Светлана Марковић) – у кабинету за ликовну и музичку културу, са почетком у 17 часова.
  • Одељење 5/2 (одељењски старешина Даница Глишић) – у сали за физичко васпитање, са почетком у 17 часова.
  • Одељење 5/3 (одељењски старешина Наташа Радмиловић) – у кабинету за ликовну и музичку културу, са почетком у 18 часова.
  • Одељење 5/5 (одељењски старешина Тамара Седлан) – у сали за физичко васпитање, са почетком у 18 часова.
  • Одељење 5/4 (одељењски старешина Aлександра Узелац) – у кабинету за ликовну и музичку културу, са почетком у 19 часова.

 

Молимо Вас да поштујете упутства да се не би стварала гужва у холу школе и у просторијама. Ради поштовања мера безбедности на састанак треба да дође само један родитељ ученика (ученици не долазе на  састанак).  У школу улазите на главни улаз и упућујете се ка сутерену школе. Са леве стране, испод степеништа, налази се сала за физичко, а са десне стране, у ходнику, кабинет за ликовно и музичко. Родитељи треба да држе довољно растојање између себе.

На родитељском састанку добићете упутства о начину организовања рада у новој школској години, а биће подељени и уџбеници

Молимо Вас да се по завршетку састанка не задржавате у просторијама школе!    Обавезно је ношење маски!

У случају лоших временских услова промени ће се просторије за одржавање састанака. о чему ћете бити обавештени приликом доласка у школу.

Желимо нашим петацима и вама  родитељима срећан почетак нове школске године и да заједно превазићемо постојеће тешкоће.

 

Управа школе и одељењске старешинe петог разреда