Завршни испит

Матуранти,

на овој страници можете пратити све вести које се односе на полагање завршног испита, пробног испита, пријемног испита и уписа ученика у средњу школу.

Будимо у контакту, следе вести…

srednja

Министарство просвете, науке и технолошког развоја и Завод за вредновање квалитета образовања и васпитања, у сарадњи са Е-управом и професорима (сарадницима) са Математичког факултета у Београду и Факултета организационих наука у Београду, креирали су портал еВежбаоница који су ученицима ставили на располагање.

takmičenje
Календар активности погледајте/преузмите ОВДЕ
page is marked with a date calendar
Правилник о упису ученика у средњу школу преузмите ОВДЕ
Kontrolni
Прилог погледајте ОВДЕ  
ispit

Поштовани родитељи,  У периоду од 18. до 24. априла 2023. године  родитељи, односно други законски заступници, могу поднети пријаву за полагање пријемног испита за упис ученика у средње школе у одељења са посебним способностима, електронским путем преко портала Моја средња школа (mojasrednjaskolа.gov.rs).

your-marks-2021-09-24-03-26-22-utc
Платформа еВежбаоница омогућава ученицима да вежбају и проверавају своје знање током припрема за завршни испит. Задаци из седам предмета су распоређени на три нивоа:основни, средњи и нпреднии. Порталу се може приступити кликом на лиnk https://evezbaonica.zvkov.gov.rs/
naslovna

Пробни тест из математике полаже се 24.03.2023. у 12:00 часова; Пробни тест из српског језика полаже се 25.03.2023. у 09:00 часова; Тест из изабраног предмета полаже се 25.03.2023. у 11:30 часова

instrukcije
Инструкције за дигиталну пријаву на завршни испит погледајте ОВДЕ