Oбавештење за ученике првог разреда и њихове родитеље

Поштовани ученици и родитељи,

Добро дошли у ОШ ,,Јован Миодраговић“!

Обавештавамо Вас да ће спискови са расподелом првака по одељењима бити  истакнути у среду, 30.08.2023. године, на огласној табли у холу школе, у периоду од 12 до 18 часова.

Пријем првака биће организован у петк, 01.09.2023. године, у школском дворишту, са почетком у 17 часова. Ученици заузимају места која су предвиђена за њихово одељење. Индекси одељења биће видно истакнути.

Молимо вас да поштујете упутства да се не би стварала гужва у дворишту. У школу улазите кроз велику дворишну капију и упућујете се према месту седења које је предвиђено за ваше одељење.

Учитељице ће прозвати ученике, a потом ћете заједно поћи до учионица где ћете добити уџбенике и најважније информације о наредним данима. Детаљније информације  ћете добити на првом родитељском састанку.

У случају лоших временских услова пријем првака ће се одржати у просторијама школе, о чему ћете бити обавештени приликом доласка у школу.

Желимо нашим првацима и вама родитељима срећан почетак нове школске године, а свима нама успешну сарадњу. Са радошћу вас очекујемо 1. септембра у школском дворишту!

Управа школе и учитељице првог разреда