Предавања за родитеље у организацији ГО Врачар- Родитељи опрез-борба против наркоманије и секти

Родитељи опрез – борба против наркоманије

Позивамо родитеље ученика првенствено петог разреда да присуствују предавању на тему наркотика, раног препознавања промена понашања код деце и борбу против наркоманије.

Предавања у свим врачарским школама организује ГО Врачар, а предавач је Ламбе Ђорђијелевски, дугогодишњи борац против наркоманије у оквиру МУП-а.

Предавање ће се реализовати у понедељак, 09.03.2020.  од 18: час.  у кабинетима за ликовну и музичку култура. Позивамо и родитеље ученика осталих разреда да присуствују предавању.

Родитељи, молимо вас да приствујете предавању у што већем броју ради здравља и безбедности ваше деце, а наших ученика. НАРКОМАНИЈА НИЈЕ ЗЛО КОЈЕ СЕ ДЕШАВА НЕКОМ ДРУГОМ, ВЕЋ ЈЕ ПРИСУТНО СВУДА ОКО НАС!

 Управа школе

Родитељи опрез – борба против секти

Позивамо родитеље ученика првенствено осмог разреда да присуствују предавању на тему секти, Предавања у свим врачарским школама организује ГО Врачар, а предавач је Зоран Луковић.

Предавање ће се реализовати у уторак, 10.03.2020.  од 18 часова  у кабинетима за ликовну и музичку култура. Позивамо и родитеље ученика осталих разреда да присуствују предавању.

Родитељи, молимо вас да приствујете предавању у што већем броју ради здравља и безбедности ваше деце, а наших ученика

 Управа школе