English French

Ми на друштвеним мрежама

FacebookTwitterYoutube

Атом

Реч директора

Оцена корисника:   / 636
НајлошијеНајбоље 

                                                          

Драги наши ученици, родитељи, баке и деке,

зашто је привилегија бити ученик наше школе?

 

Зато што се налазимо у срцу старог Врачара, који прича приче о прошлости Београда. Зато што негујемо дух тих времена, традиције, заборављених вредности, топлине и гостопримљивости. Зато што су наши наставници и наши сарадници   стручни  и добронамерни, увек спремни да пренесу знање својим ученицима, да их саслушају и помогну им.

Зато што се труде да осавремене наставу и учине је занимљивијом, користећи савремену технологију и савремена наставна средства . Зато што се наше теткице старају  да школа увек буде светла и чиста. Зато што су наши ученици међу првима насвим такмичењима и што са лакоћом уписују жељене школе. Зато што ће се у нашој школи осећати лепо, задовољно и сигурно. Заувек ће се сећати првих екскурзија, првих љубави, првих неправди, најбољих другова и својих наставника. Зато што ће нам се увек враћати да нам кажу да смо их  пуно научили, без обзира што смо некад били, можда, и ,,неоправдано строги”, да смо их припремили за даље школовање  и даља животна искушења.

И зато ће, једног дана, када одрасту и када их неко пита: ,,У коју сте основну школу ишли?”, са поносом рећи: ,,Па наравно, у Јован Миодраговић!”.

Директор школе

                                                                                                                                                   Вера Шаиновић