English French

Ми на друштвеним мрежама

FacebookTwitterYoutube

Атом

Завршни испит
Otvorena Vrata
Распоред писаних провера
Школски календар
Списак уџбеника

Саопштење за родитеље ученика трећег и четвртог разреда

            Према Стручном упутству о формирању одељења и начину финансирању у основним и средњим школама министра просвете и науке број 601-00-39/12-15 од 25.06.2012. године, школа је у обавези да обезбеди продужени боравак за ученике првог и другог разреда.

            Ове школске године пријавило се преко 90 ученика за продужени боравак у првом и преко 90 ученика другом разреду па је потребно отворити по три групе боравка што је за две групе више него претходне школске године.

            У складу са наведеним промењеним околностима, у школи нема просторних могућности за отварање група продуженог боравка у трећем и четвртом разреду.

            Због великог интересовања за отварање група продуженог боравка у трећем и четвртом разреду, школа ће покушати да нађе просторне могућности за отварање продуженог боравка, али решење овог проблема неће задовољити све критеријуме за реализацију продуженог боравка, а и смештај ученика у учионицу угрозиће наставу предмета у старијим разредима.

            О томе ћемо дати обавештење најкасније до четвртка 30.08.2012. године.

            Имајући у виду досадашњу успешну сарадњу и разумевање родитеља и школе, нисмо очекивали оштре реакције појединих родитеља које су се, најблаже речено, свеле на голе претње. Молимо родитеље да буду конструктивни и да покажу разумевање у циљу превазилажења свих евентуиалних проблема.

У Београду,                                                                            Директор школе

27.08.2012. год.                                                                     Маја Марковић