English French

Ми на друштвеним мрежама

FacebookTwitterYoutube

Атом

Завршни испит
Otvorena Vrata
Распоред писаних провера
Школски календар
Списак уџбеника

Уметност и спорт

              Моје име је Нађа Спасић. Ученица сам V2, Основне школе ,,Јован Миодраговић''. Тренирам ритмичку гимнастику у гимнастичком клубу ,,Ритам'', од своје шесте године. Ритмичка гимнастика је спој плесних  елемената  и гимнастике уз одређену музику. Захтева грациозност, концентрацију, доста вежбе и љубав према овом спорту. У ритмичкој гимнастици се користе и разни реквизити: обруч, вијача, лопта, трака и чуњеви.

 

            Тренутно се налазим у напредној групи, коју тренира позната и млада гимнастичарка, Ива Зимоњић. До сада сам освојила девет медаља: шест златних, две сребрне и једну бронзану. Прошле године, учествовала сам на градском првенству у групама Б програма у којима наступа од 4-6 девојчица. Освојиле смо 1. место у категорији 3. и 4. разред у вежби са обручевима. И на Државном првенству у Младеновцу, освојиле смо прво место.

Напорно и вредно вежбам са својим другарицама, и једва чекамо мај 2012. и нова такмичења, надајући се и десетој медаљи. Ритмичку гимнастику бих препоручила свим девојчицама, јер сматрам да је један од најлепших женских спортова!

 РИТМИЧКА ГИМНАСТИКА- НАЈЛЕПШИ СПОРТ ЗА ДЕВОЈЧИЦЕ !!!!