English French

Ми на друштвеним мрежама

FacebookTwitterYoutube

Атом

Завршни испит
Otvorena Vrata
Распоред писаних провера
Школски календар
Списак уџбеника

Спортске игре младих

Спортске игре младих највећи су пројект за децу и омладину чији је основни циљ промоција здравог начина живота и пријатељства. Већ 19 година под слоганом „Живимо живот без дроге јер дрога узима живот“ основцима и средњошколцима из целе Хрватске, нешто касније и у Босни и Херцеговини а од прошле године и у Србији, за време летњег распуста, омогућавамо потпуно бесплатно учествовање у такмичењима у десет спортских дисциплина.
Циљ Спортских игара младих је окупљање што већег броја деце и младих из Србије како би дружењем кроз спорт и забаву, заједно са младима из региона развијали своје друштвене вредности чиме би избегли бреме времена у ком живимо а које у великом броју има негативни тренд дроге, насиља и свих врста интолеранције.  

Позивамо све малишане, дечаке и девојчице основношколског узраста Србије да се пријаве до 8. јуна 2015. године код својих учитељица/учитеља, наставница/наставника или професорки/професора, код својих тренера у клубовима или путем сајта www.igremladih.rs и такмиче у једној од 10 спортских дисциплина из програма Игара:  
Мали фудбал Улични баскет (3на3) Одбојка Рукомет Одбојка на песку
Тенис Стони тенис Атлетика (спринт на 60м) Шах Између две ватре
Пријаве као и учешће у програму Игара младих је, још једном истичемо, потпуно бесплатно за све малишане.  
Победничке екипе и појединци такмичења у свом граду се пласирају на Државно финале а набољи представници Србије, победници државног финала, обезбеђују себи учешће на Регионалном финалу и бесплатно летовање у Сплиту где ће се дружити и такмичити са малишанима из Босне и Херцеговине и Хрватске.
Свесрдну подршку у спровођењу пројекта Игара младих пружају Влада Републике Србије, Министарство омладине и спорта, Министарство унутрашњих послова, Министарство просвете, науке и технолошког развоја, Олимпијски комитет Србије, Фудбалски савез, Одбојкашки савез, Рукометни савез, Тениски савез, Атлетски савез и Шаховски савез Србије.
Децо, пријавите се јер #ИГРЕ_СУ_ЗАКОН!  
Контакт:
Горан Ивковић 064 82 80 996
Ивана Михајловић 064 82 80 995
Савез за школски спорт Србије 011 301 44 32

Прива за такмичење

Правилник