English French

Ми на друштвеним мрежама

FacebookTwitterYoutube

Атом

Завршни испит
Otvorena Vrata
Распоред писаних провера
Школски календар
Списак уџбеника

Општинско такмичење из математике, 2. март 2013.

Поштоване колеге,

Општинско такмичење из математике одржаће се у суботу, 2.03.2013. са почетком у 10 часова у ОШ „Владислав Рибникар“ и ОШ „Јован Миодраговић“.

  Млађи разреди (трећи и четврти) раде задатке у ОШ „Владислав Рибникар“.

  Старији разреди (пети, шести, седми и осми) раде задатке у ОШ „Јован Миодраговић“.

Ученици долазе од 9:30, како би се на време распоредили по учионицама.

(Улазнице се преузимају у школи домаћину такмичења, пре почетка, и дају се првом представнику школе-наставнику пратиоцу(дежурном) који се појави)

Дежурни наставници долазе до 9:30 часова. (По договореном распореду са састанка општинског актива наставника математике)

Наставници шифранти долазе у 10:30 часова.

Преглед радова ће се обавити у ОШ „Јован Миодраговић“. Наставници прегледачи долазе до 13 часова у ОШ „Јован Миодраговић“!

Прелиминарни резултати ће бити објављени на улазним вратима и сајту ОШ „Јован Миодраговић“. (у касним поподневним и вечерњим сатима)

Захваљујем се представницима свих школских актива наставника математике и посебно активу учитеља ОШ „Владислав Рибникар“ на досадашњој сарадњи и ажурности.  

Предраг Терзић                                                                                                                                               руководилац актива наставника математике