English French

Ми на друштвеним мрежама

FacebookTwitterYoutube

Атом

Завршни испит
Otvorena Vrata
Распоред писаних провера
Школски календар
Списак уџбеника

5. фебруар-Дан безбедног интернета

5. фебруар се обелезава као Дан безбедног интернета. Тим поводом, у оквиру пројекта „Зауставимо дигитално насиље“, Министарство просвете, науке и технолошког развоја, у сарадњи са УНИЦЕФ-ом и компанијом Теленор, организује радионицу на којој ће са младима бити дискутовани резултати истраживања спроведеног у оквиру овог пројекта.

Поред дискусије о резултатима, на радионици која ће се одржати у уторак, у трајању од 13 до 16 часова, млади ће имати прилику да дефинишу препоруке за смањење ризика на интернету, промовисање безбедног коришћења дигиталних технологија и смањење дигиталног насиља међу вршњацима.

 

Било би добро да се што више ученика укључи у ову дискусију и да своје виђење реултата истраживања, као и препоруке. У том циљу ће бити омогућен директан пренос радионице на интернету као и могућност учествовања и коментарисања путем интернета.

Корисне презентације на ову тему можете наћи и на сајту УНИЦЕФ-а   као и на више информаицја о заштити деце на интернету на сајту пројекта Кликни безбедно ,