English French

Ми на друштвеним мрежама

FacebookTwitterYoutube

Атом

Завршни испит
Otvorena Vrata
Распоред писаних провера
Школски календар
Списак уџбеника

Сара Драгићевић-члан Центра за фототалнете

Сарине награђене фотографије

Моје име је Сара Драгићевић, имам 18 година. Била сам ђак ОШ ''Јован Миодраговић'', а сада завршавам четврту годину Школе за Дизајн, одсек дизајн графике и трећу годину Графичке школе, одсек фотографија.

Поред разних хобија попут глуме, ткања, певања и калиграфије, велики успех постигла сам у области фотографије.

Фотографијом се бавим десетак година, а од 2007. године сам члан Центра за фото таленте. Од 2010. године сам и члан Фото савеза Србије.

2007. године освојила сам и своју прву награду за најуспешније фото остварење на Изложби дечјих уметничких фотографија из обасти екологије са "Дечјег фото сафарија 2007".

2009. године сам освојила 1. награду за фотографију на дечјој изложби "Еко фото Јуниор"

Од 2010. године, као члан Фото савеза Србије, почињем да излажем на републичким и међународним изложбама уметничких фотографија.

Тако сам учешћем на републичкој изложби "Еко фото 2011" освојила 3. награду за фотографију.

2011. године сам освојила и 3. награду на 30. омладинској фотографији Србије у Сомбору, те сам том приликом три дана била гост Скупштине града Сомбора.

Својим учешћем и освојеним наградама на изложбама под покровитељством Фото савеза Србије и ФИАП-а, остварила сам потребан број бодова за прво звање у Фото Савезу Србије, Фотограф III ранга.

У будућности ћу наставити са излагањем и надам се да ћу једног дана стећи и највише звање, Мајстор фотографије Фото савеза Србије.

Због постигнутих резултата, Центар за фото таленте, ми је доделио звање инструктора фотографије у својим програмима.

У току школске 2011/2012. године, вратила сам се у своју основну школу као инструктор у програму Мала школа дигиталне фотографије.