English French

Ми на друштвеним мрежама

FacebookTwitterYoutube

Атом

Завршни испит
Otvorena Vrata
Распоред писаних провера
Школски календар
Списак уџбеника

Именуј маскоту

Најмасовнија кампања за промоцију и очување културне баштине у Србији од ове сезоне добија своју званичну маскоту, а будући да је кампања добрим делом усмерена ка најмлађим припадницима нашег друштва, организациони тим кампање одлучио је да приреди својеврсан конкурс за именовање маскоте.

Конкурс је намењен основцима који ће својим идејама помоћи нашем тиму да изабере најбоље име за нашег новог другара, а своју идеју можете да пријавите на следећем линку: http://kulturanadar.dar.org.rs/imenuj-maskotu/

Наша маскота је вредна, али своју марљивост истиче кроз игру и комику. Воли да истражује свет око себе, да гради, чува, негује и штити културну баштину свог места. Не мрзи је да оде и до најудаљенијих крајева ради знања и авантуре, а главни циљ у животу јој је да открије све тајне простора у ком живи, да развеје маглу незнања и мистерије.

Данило Крловић, познатији као Контразен, творац је маскоте кампање, а ко ће јој дати име сазнаћемо врло брзо јер је конкурс отворен до 1. априла 2018. године.