English French

Ми на друштвеним мрежама

FacebookTwitterYoutube

Атом

Завршни испит
Otvorena Vrata
Распоред писаних провера
Школски календар
Списак уџбеника

Хитна хуманитарна помоћ!

Поштовани,

Зовем се Сандра Дамчевић. Са супругом Слободаном имам двоје деце, ћерку Настасију (9) и сина Немању, који ће 21.7. ове године напунити 7 година.
Крајем маја Немањи је, након наизглед безазленог одласка код офталмолога, затим неуролога и урађене МР, откривен малигни тумор на мозгу.
Почетком јуна Немања је оперисан на Клиници за неурохирургију КЦС, а ХП налазом малигнитет је потврђен. Према мишљењу лекара зрачење и хемотерапија су хитни. Време нам није савезник.
Најбоља искуства и резултате у лечењу ове врсте тумора (Медуллобластома, класични тип, градус ИВ) има болница Густаве Роуссy у Паризу.
Од сазнања да нам је Неца оболео од ове опаке болести, живимо неочекивани и нежељени, паралелни живот, у којем има простора само за једну мисао - како да помогнемо свом детету.
Свесни смо и да ову тешку и неравноправну битку не можемо добити сами и да нам је поред помоћи рођака и пријатеља, потребна и помоћ вас, људи које не познајемо.
Зато вас молим, да у складу са својим могућностима, допринесете нашим настојањима да Немању избавимо из овог пакла, вратимо му осмех на лице и омогућимо да живи своје дечачке снове.

Свим срцем захвални,

Породица Дамчевић

У Београду, 20.06.2017. године

Хуманитарни рачуни отворени код Комерцијалне банке:
Динарски 205-9011007127981-39 Сандра Дамчевић, корисник рачуна Немања Дамчевић
Девизни  за уплате из иностранства РС35205903102407124975 Сандра Дамчевић, корисник рачуна Немања Дамчевић