English French

Ми на друштвеним мрежама

FacebookTwitterYoutube

Атом

Завршни испит
Otvorena Vrata
Распоред писаних провера
Школски календар
Списак уџбеника

Хитна хуманитарна помоћ!

Оцена корисника:   / 1

Поштовани,

Зовем се Сандра Дамчевић. Са супругом Слободаном имам двоје деце, ћерку Настасију (9) и сина Немању, који ће 21.7. ове године напунити 7 година.
Крајем маја Немањи је, након наизглед безазленог одласка код офталмолога, затим неуролога и урађене МР, откривен малигни тумор на мозгу.
Почетком јуна Немања је оперисан на Клиници за неурохирургију КЦС, а ХП налазом малигнитет је потврђен. Према мишљењу лекара зрачење и хемотерапија су хитни. Време нам није савезник.
Најбоља искуства и резултате у лечењу ове врсте тумора (Медуллобластома, класични тип, градус ИВ) има болница Густаве Роуссy у Паризу.
Од сазнања да нам је Неца оболео од ове опаке болести, живимо неочекивани и нежељени, паралелни живот, у којем има простора само за једну мисао - како да помогнемо свом детету.
Свесни смо и да ову тешку и неравноправну битку не можемо добити сами и да нам је поред помоћи рођака и пријатеља, потребна и помоћ вас, људи које не познајемо.
Зато вас молим, да у складу са својим могућностима, допринесете нашим настојањима да Немању избавимо из овог пакла, вратимо му осмех на лице и омогућимо да живи своје дечачке снове.

Свим срцем захвални,

Породица Дамчевић

У Београду, 20.06.2017. године

Хуманитарни рачуни отворени код Комерцијалне банке:
Динарски 205-9011007127981-39 Сандра Дамчевић, корисник рачуна Немања Дамчевић
Девизни  за уплате из иностранства РС35205903102407124975 Сандра Дамчевић, корисник рачуна Немања Дамчевић