English French

Ми на друштвеним мрежама

FacebookTwitterYoutube

Атом

Завршни испит
Otvorena Vrata
Распоред писаних провера
Школски календар
Списак уџбеника

САЈАМ ЗАНИМАЊА

Дана 28. маја 2019. године у нашој школи је одржан  Сајам занимања за ученике осмог разреда. Као и претходних година, наши ђачки родитељи су се љубазно одазвали позиву и издвојили време да представе своје занимање. Ученици су били врло заинтересовани и постављали разноврсна питања, а родитељи су се потрудили да на што бољи начин опишу своја занимања. Гости су били: архитекта, сценограф, програмер, 3Д аниматор, лекар, стоматолог, спортски менаџер, војни пилот и маркетинг менаџер.

Захваљујемо се родитељима што су и овом приликом приближили ученицима осмог разреда свет занимања!

  • sZ1
  • sZ2
  • sZ3
  • sZ4
  • sZ5Миодраговићеве веселе суботе у школској 2018/2019. години

Програм Миодраговићевих веселих субота за школску 2018/2019. годину, можете преузњти на линку.

Школа и медији

У оквиру активности Школа и медији, као саставног дела Развојног плана школе, за школску 2017/2018. годину, предвиђена је тема Позната архитектонска здања и грађевине.

 

    На овој страници биће објављивани радови.

 

 

 

 

 

Четвртаци

Трећаци

Ученици трећег разреда су провели осам прелепих дана на рекреативној настави у Сокобањи.Боравак у природи, спортске активности, обилазак значајних споменика ,упознавање места и  дружење , остаће свима у лепом сећању.

У организацији учитељица, рекреативна настава је искоришћена за реализацију тематског дана. Сјајан спој лепог и корисног!

Ученици су  били у прилици да виде стара и нова здања и различите облике архитектуре.Низом задатака,цртежа и текстова тематски дан је обраћен  кроз све предмете на   занимљив и креативан начин.

Опширније: Школа и медији

eTwinning

eTwinning је платформa намењена наставницима и ученицима европских школа, за потребе комуникације, сарадње, развијања пројеката, размене и, укратко, ради осећаја припадности најузбудљивијој европској заједници намењеној учењу и подучавању.

eTwinning подстиче сарадњу међу школама у Европи употребом информационо-комуникационих технологија (ИКТ), тако што се школама обезбеђују подршка, алати и услуге.

eTwinning умрежава школе и представља систем сарадње европских школа. Ученици и наставници из европских школа, кроз сигурно окружење веб портала еTwinningа, размењују своје идеје и активности, склапају пријатељства и упознају се са својим европским вршњацима.

Први eTwining пројекат у нашој школи.

Детаљније прочитајte на линку.

Шетња кроз школу

Позивамо Вас на шетњу кроз школу. Добродошли!