English French

Ми на друштвеним мрежама

FacebookTwitterYoutube

Атом

Завршни испит
Otvorena Vrata
Распоред писаних провера
Школски календар
Списак уџбеника

За родитеље

Поштовани родитељи,

Министарство трговине, туризма и телекомуникација покренуло је Национални контакт центар за безбедност деце на интернету. Грађани, укључујући и децу и малолетна лица,  могу да пријаве злоупотребу интернета  и угрожавање  безбедности деце на интернету на број телефонa 19833, слањем мејла на адресу Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.  или путем електронске пријаве на порталу www.pametnoibezbedno.gov.rs.

Oва активност регулисана је Уредбом о безбедности и заштити деце при коришћењу информационо – комуникационих технологија.

О свим  активностима везаним за безбедност и заштиту деце можете се информисати на сајту Министарства трговине, туризма и телекомуникација.

http://mtt.gov.rs/slider/19833-za-bezbednost-dece-na-internetu/

 

                                                                                                Директор школе

                                                                                                Вера Шаиновић

За родитеље-поводом непримереног понашања појединaца

Због пoвременог непримереног, грубог и агресивног понашања појединих родитеља према наставницима, стручним сарадницима, другим запосленима и ученицима, непоштовања школских правила и процедура и непридржавања кућног реда школе, директор школе ће позивати родитеље који крше правила школе на разговор, писмено их упозорити да се такво понашање убудуће неће толерисати и да таквим родитељима може бити забрањен приступ школи. У случају да се такво понашање настави, директор ће бити приморана да поднесе захтев за покретање прекршајног поступка, односно, кривичну пријаву против таквих родитеља и пријаву полицијској станици Врaчар за ремећење јавног реда и мира и психичко насиље и злостављање.

Овакво реаговање управе школе, ради заштите запослених који у њој раде, регулисано је Законом о основама система образовања и васпитања и Правилима понашања ученика, запослених и родитеља ученика у ОШ ,,Јован Миодраговић“.

Надамо се да у такву ситуацију нећемо долазити, јер би родитељи и наставници требало да буду сарадници у процесу образовања и васпитања њихове деце, а наших ученика.

 

Директор школе:

Вера Шаиновић

 

Обавештење за родитеље ученика који похађају продужени боравак

Службени телефон боравка користи се, искључиво, за потребе отказивања оброка и обавештавања учитеља о недоласку ученика.

Све информације везане за рад, напредовање и дисциплину ученика, родитељи могу добити на дану отворених врата, који је за све разреде сваке среде у поподневној смени боравка од 16 – 17 и 30 час.

Уколико ученик не остаје у боравку после наставе или неко други долази по ученика, родитељи су у обавези да о томе обавесте учитељице боравка на  службени телефон.

 

Управа школе

Сарадња са породицом

ЗАКОН  О  ОСНОВНОМ  ОБРАЗОВАЊУ  И  ВАСПИТАЊУ  ПРЕДВИЂА ПРОГРАМ  САРАДЊЕ  СА  ПОРОДИЦОМ,   КОЈИ  ОБУХВАТА ОРГАНИЗАЦИЈУ ОТВОРЕНОГ  ДАНА  ШКОЛЕ  СВАКОГ  МЕСЕЦА, КАДА  РОДИТЕЉИ,  ОДНОСНО  СТАРАТЕЉИ  МОГУ  ДА ПРИСУСТВУЈУ  ОБРАЗОВНО – ВАСПИТНОМ РАДУ.

Молимо Вас да  Ваш долазак најавите мејлом на:

Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Како би се настава одвијала несметано, на једном часу може бити присутно највише пет родитеља. Зато Вас молимо да се најавите!

Програм отвореног дана школе реализоваће се по следећем распореду:

У септембру – 24 . 09. 2018. (понедељак)

У октобру – 30. 10. 2018. (уторак)

У новембру – 28. 11. 2018. (среда)

У децембру – 27. 12. 2018. (четвртак)

У јануару – 25. 1. 2019. (петак)

У фебруару – 25. 02. 2019. (понедељак)

У марту – 26. 03. 2019. (уторак)

У априлу  - 24. 04. 2019.(среда)

У мају – 30. 05. 2019. (четвртак)

У јуну – 07. 06. 2019.  (петак)

 

 

 Директор школе:

Вера Шаиновић